Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Espressor automat cafea boabe DeLonghi Magnifica Evo ECAM29

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2199 lei Lei
Brand
DeLonghi
Cod produs
ECAM290.81.TB
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
DeLonghi Magnifica Evo ECAM290.81.TB este un espressor automat, cu rasnita incorporata si sistem de spumare a laptelui, ideal pentru a va prepara bauturi de tipul espresso, cappuccino, latte sau macchiato, in orice moment al zilei.

Magnifica Evo ECAM290.81.TB este un espressor cu un design elegant, rafinat, care se potriveste de minune in orice spatiu - fie ca vorbim despre un birou sau despre o bucatarie, Magnifica Evo este cea mai buna alegere.

Culoarea espressorului este titanium black iar finisarea acestuia este din plastic vopsit. Acest tip de espressor vine la pachet si cu un meniu variat de retete prestabilite care va permit sa preparati cafeaua preferata, in fiecare dimineata, printr-o simpla apasare de buton.

Specificatii tehnice:

Dimensiune (mm) - 240 x 440 x 360

Greutate - 9.6 kg

Presiunea pompei - 15 bar

Capacitatea rezervorului de cafea boabe - 250 gr

Capacitatea recipientului de apa - 1.8 litri

Capacitatea recipientului pentru zat - 14 portii

Functiile espressorului

Espressorul are 7 programe presetate care permit, printr-o singura atingere, prepararea unor retete de cafea sau ale unor bauturi cu lapte. Astfel, Magnifica Evo are reteta de espresso, cafea, cafea lunga iar la bauturile cu lapte acesta are presetata reteta de cappuccino, latte macchiato sau my latte.

De asemenea, are si functia de apa fierbinte ceea ce va ajuta sa preparati rapid un ceai sau o bautura cu dizolvare instant. Pentru programele presetate aveti posibilitatea personalizare a lungimii bauturii dar si a aromei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura